Undgå insolvens og konkurs

Enhver dansk eller udenlandsk virksomhed kan risikere at blive ramt af omstændighed, der resulterer i, at de ikke kan leve op til deres økonomiske forpligtelser eller ganske enkelt mister overblikket over disse. Dette kan i værste fald føre til insolvens og siden hen at firmaet bliver erklæret konkurs.

Vær proaktiv i forhold til insolvens og konkurs

Det behøver slet ikke at gå så galt, som skitseret ovenover, hvis du som leder af en virksomhed agerer proaktivt, når det kommer til dit firmas økonomi.  Står I i en situation, hvor I er ramt af vilkår, der har skabt usikkerhed omkring virksomhedens økonomi, er det vigtigt, at I hurtigt udarbejder en redningsplan, som er både sikker og effektivt i det øjeblik, hvor insolvens indtræffer.

Løsningen på insolvens

Der er ikke én måde at løse en virksomheds økonomiske problemer på, det ved vi nok alle sammen. Derfor er det også vigtigt at du som leder af virksomheden er involveret i hvert et skridt i processen, når det kommer til at håndtere den insolvens-situation, der nødig skulle ende i konkurs.

For at give et konkret eksempel, kan det for eksempel være, at betalingsstandsning er løsningen, så du og din virksomhed kan lave en samlet ordning med kreditorerne. Såfremt det lykkes, kan konkurs muligvis undslippes.

I tvivl?

Står du over for en situation af insolvens i dit firma? Eller er du bare i tvivl om din virksomheds økonomiske situation? Kontakt en erhvervsadvokat med speciale i insolvens og konkurs med det samme, så du proaktivt kan tage fat i dine problemer. Sådan kan du lettere undgå konkurs.

En advokat vil kunne rådgive dig om ting som for eksempel rekonstruktion, konkurs, insolvens, akkord, likvidation og meget mere, og kan dermed hjælpe din virksomhed og dig sikkert videre. Det er lettere for ikke at tale om billigere, hvis du søger rådgivning, før krisen indtræffer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *