Min viden om træpiller fra Tyskland

Hej læsere,

Så er jeg tilbage på bloggen efter en fabelagtig weekend, som blandt andet stod på en smuttur til grænsen, hvor min far og jeg skulle hente de træpiller fra Tyskland, vi bestilte i løbet af den forgangne uge.

Det tog en del timer at køre fra København til grænsen, men det var faktisk ret hyggeligt. Jeg sad egentlig bare og hørte musik hele vejen derned i bilen, og da vi endelig kom til grænsen, tog vi også lige ind i grænsebutikken og købte stort ind af slik og sodavand, så det hyggede jeg mig med på køreturen hjem.

Egentlig forstod jeg ikke helt, hvorfor vi skulle købe træpiller fra Tyskland, når der ventede os sådan en lang køretur, og jeg spurgte derfor min far på vejen, hvorfor vi egentlig købte træpiller fra Tyskland. Han fortalte mig så, at det skyldtes, at de tyske træpiller er langt billigere end de danske, fordi vi i Danmark betaler 25 % i moms, hvorimod man kun betaler 7 % i Tyskland, og det kunne jeg hurtigt regne ud var en stor besparelse.

træpiler fra Tyskland

Så hvis du sidder lidt stramt i det økonomisk, så kan det være, at du bør købe træpiller fra Tyskland i stedet for danske. Har man ikke mulighed for at køre helt til grænsen og hente træpillerne, kan man hyre en fragtmand og få ham til at levere træpillerne.

Hvordan har jeres weekend været, og hvad har I lavet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *