Advokater: Myter om retshjælp

Jeg vil gerne skrive om nogle lidt mere seriøse emner her på bloggen, og det kan I også se på mit seneste indlæg. Dagens indlæg vil endnu en gang tage et seriøst emne op, nemlig det danske retssamfund og muligheden for at få retshjælp som privat borger. Advokater har længe været misforstået, da mange tror, at de er så dyre, at man bliver ruineret, så snart man løfter telefonrøret og bare så meget som tænker på at ringe til dem. Denne myte vil jeg gerne hjælpe dem med at komme til livs, så dagens fokusområde er i dag retshjælp.

Hvad er retshjælp?

Flere af jer vil nok allerede nu sætte spørgsmålstegn til, hvad retshjælp så er for noget, og det vil jeg glædeligt forklare. Retshjælp er en helt speciel service, de fleste advokater tilbyder, så man som privat borger gratis kan henvende sig til professionelle advokater med de juridiske spørgsmål, man end måtte have. Dette er som sagt gratis, og blandt nogle af de advokater, som tilbyder retshjælp kan advokatfirmaet Ret&Råd nævnes.

Retshjælp karetshjælp fra advokatern især benyttes, hvis man som sagt har juridiske spørgsmål, men drejer spørgsmålene sig om en specifik sag, er det ikke sikkert, at retshjælpen dækker. Undersøg dette hos de pågældende advokater, så du ikke pludselig får en kæmpe regning.


Retshjælp i din indboforsikring

En anden ting der bør undersøges er, hvorvidt du er dækket ind via din indboforsikring. Det er langt de fleste danskere nemlig, så mon ikke du også er det?

Det var alt fra mig for i dag. Jeg håber, at I får en rigtig god weekend! 🙂

P.s. Hvad synes I om de her mere “seriøse” indlæg?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *