Tilfredsstillende erhvervs- og kontorrengøring!

Jeg drive ren mindre virksomhed med ca. 10 ansatte. Vi har kontorlokaler i København, og derfor har vi naturligvis også brug for kontorrengøring engang imellem. Jeg har altid haft svært ved at finde et firma, der tilbyder tilfredsstillende erhvervsrengøring, selvom der er mange rengøringsfirmaer at vælge imellem.

Nu har jeg så endelig fundet et rengøringsfirma, som jeg er tilfreds med, og når det endelig er, at man som virksomhedsejer finder et godt firma til at stå for kontorrengøringen, så synes jeg, at det er ens pligt at anbefale det til andre, for der sidder sikkert mange andre virksomhedsejere derude, som ikke er tilfredse med deres erhvervsrengøring.

Det rengøringsfirma jeg har hyret til min kontorrengøring er Nordic Rengøring. De udfører alle mulige forskellige former for erhvervsrengøring, og man har også mulighed for at få skræddersyet en løsning, der passer til ens behov, og det er, hvad jeg har fået gjort. De er som sagt utrolig grundige, og jeg har indtil videre været meget tilfreds med rengøringen, så kontakt dem, hvis du ikke er tilfreds med din nuværende erhvervsrengøring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *