Er du en af de mange, der er på udkig efter et job?

Så er du bestemt ikke alene, men hvordan skiller du dig ud fra mængden, så det er dig der er den næste til at få et job?

Der er mange gode forslag at finde på internettet, som at gøre dit CV mere spændene, men du kan også få et kursus gennem dit jobcenter eller den eksterne jobservice, du er tilmeldt. Kurset kan være enten af den faglige type eller til for at hjælpe dig til at blive bedre til at søge jobs – det afhænger af hvor du er rent fagligt og personligt.

En af disse eksterne jobservices er Varda Jobservice, som hjælper jobcentrene til at få flere i job og er tilknyttet som eksterne konsulenter til en række jobcentre.

Varda Job blev etableret i 2010 og har kompetencer indenfor sygedagpenge, førtidspension, kontanthjælp, fleksjob, ledighedsydelse, ressourceforløb mv. – med andre ord kan de tage sig af de mest gængse typer udfordringer inden for jobsøgning og assistance med at få en person ansat hos en virksomhed.

Varda ApS Jobservice bryster sig af at have praktisk erfaring med sagsbehandling af borgere, den faglige sparring, sidemandsoplæring og kompetenceudvikling samt analyser af arbejdsgange o.a.

Vil du gerne have hjælp fra Varda ApS Jobservice, selvom du ikke er tilmeldt deres konsulenthjælp, kan du finde dem på følgende websites:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *