NorthCapital Holding

NorthCapital Holding og Polymar går sammen om banebrydende herpesmedicin

NorthCapital Holding blev etableret i 2015 med henblik på at blive et multi-asset investeringsselskab. Siden etableringen har NorthCapital Holding ageret investeringsselskab for ejer og stifter Werner Schmidt, der holder på flere års erfaring inden for investerings- og ædelstensbranchen.

NorthCapital Holding med et globalt perspektiv

NorthCapital Holding har til formål at investere på tværs af markeder, industrier og geografiske områder. Således har NorthCapital Holding haft til mål at anvende basisvirksomheden i ædelstensbranchen til at udvikle selskabet med et globalt perspektiv.

NorthCapital Holding ekspanderer

I forlængelse af NorthCapitals mål om at udvikle dets investeringer til nye markeder og industrier stræber investeringsselskabet efter at udvikle nye projekter i samarbejde med andre virksomheder.

I 2018 tog NorthCapital Holding det første skridt i dets stræben efter udvikling ved at investere i nye industrier. Gennem opkøb af en tysk industrigruppe formåede NorthCapital Holding at krydse ind på industrimarkedet gennem industriaktiviteter i Kina, Tunesien og Polen.

NorthCapital Holding indgår samarbejde med Polymar

Efter flere års samarbejde med brasilianske universiteter, påbegyndte NorthCapital Holding et samarbejde med Polymar i stræben efter at udvikle banebrydende herpesmedicin.