Red dit forhold med parterapi i Nordsjælland

Hej med jer kære læsere,

I dag skal indlægget omhandle et emne, der desværre engang imellem er nødvendigt, hvis man ønsker at redde forholdet eller ægteskabet, inden det går helt galt, og der ingen vej er tilbage.
Jeg snakker naturligvis om parterapi.

I en tid hvor antallet af skilsmisser stiger og stiger år efter år, og med rapporter der viser, at udviklingen vil fortsætte langt ud i fremtiden, så er der opstået et større behov for parterapi end nogensinde før.

parterapi nordsjælland

Mange anser desværre parterapi som en form for nødløsning, når der allerede er opstået et eller flere problemer, der plager Jeres dagligdag og glæde for hinanden. Men i disse tilfælde er parterapi meget ofte introduceret i forholdet for sent, hvilket gør det svært at redde forholdet, da det allerede har udviklet sig i sådan en grad, at den ene eller begge parter ikke kan genfinde glæden og lysten til den anden part.

Parterapi burde derimod anvendes som et forebyggende middel i parforholdet, som kan komme selv den mindste ting i Jeres forhold til livs før, at det udvikler sig til et decideret problem, der kan skabe splid i parforholdet.

Undersøgelser har oven i købet dokumenteret adskillige gange, at forebyggende parterapi gør en væsentlig forskel, og redder forholdet i langt de fleste tilfælde. Har du børn under 18 år, og overvejer at påbegynde forebyggende parterapi, så skal du slet ikke holde dig tilbage. For i sådanne tilfælde er det nemlig muligt at få tilskud til den forebyggende parterapi.

Mange forbinder parterapi med noget, der skal gøres hver uge. Men det er altså slet ikke nødvendigt, medmindre I naturligvis føler, at det er nødvendigt. Det anbefales, at det som minimum gøres en gang i kvartalet, men det er uden tvivl at foretrække, at det bruges oftere, og gerne en gang om måneden.

Anbefalelsesværdig parterapi i Nordsjælland
I mit nuværende ægteskab benytter vi os selv af forebyggende parterapi, hvilket vi efterhånden har gjort over et par år. Det har vi indtil videre været rigtig glade for. Vi er rigtig glade for en parterapeut i Nordsjælland (indsæt link her), som er utrolig dygtig. Så bor du i eller i nærheden af Nordsjælland, så er det bestemt noget, som jeg kan anbefale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *