Pernille Fabricius i TMF Group

Pernille Fabricius Som vi ved, har Pernille Fabricius en kæmpe erfaring inden for erhvervslivet og derudover et kilometerlangt CV. Pernille Fabricius har fra 2005 til 2012 siddet som økonomidirektør hos Virksomheden TMF Group i Amsterdam og London.

Pernille Fabricius har formået at skabe en kæmpe succes hos virksomheden og har været med til at skabe en stor vækst. Det skal siges at TMF Group står for bogføring, løn og rapportering og andre ting for forskellige virksomheder. Det Pernille Fabricius formåede at gøre, var at tage virksomheden globalt. Hun var med til at få TMF Group til at ekspandere fra 20 til 75 lande verden over. Med denne succes i håndbagagen har Pernille Fabricius skabt et image, som har været en øjenåbner for andre mennesker.

Pernille Fabricius’ strategi for TMF Group

Måden, Pernille Fabricius har skabt denne succes for MTF Group på, var ved, at hun blandt andet sørgede for at udarbejde en grundlæggende strategi for virksomhedens koncern, med det formål, at professionalisere virksomheden globalt. Det gav en kæmpe succes for TMF Group og sikrede Pernille Fabricius et endnu bedre omdømme.

Under hendes tid som økonomidirektør hos TMF Group, stod hun blandt andet for at lave 47 opkøb, herunder afdelinger som Ernst & Young, KPMG, Grant Thornton og Baker Tilly i lande som Brasilien, Argentina, Mexico, Kina og Australien. Netop dét var med til at skabe fremdrift hos TMF Group, og skabte en høj vækst mellem årene 2006 – 2008.

Karriereskift og PE of the year

I 2008 var Pernille Fabricius også med til at sælge 60 procent af TMF Group til det britiske kapitalfond Doughty Hanson & Co. Denne handel sikrede Pernille Fabricius et endnu bedre image, da hun og TMF Group fik tildelt ”PE of the year” prisen. Hendes indsats hos TMF Group har været en af hendes største indsatser både nationalt og internationalt.

Når vi kigger på Pernille Fabricius’ karriere, er det  hendes udvikling hos TMF Groups, der har sikret hende større stillinger, som blandt andet Global Chief Manager Officer hos Maersk og bestyrelsesformand for andre virksomheder. Efter 7 års hårdt arbejde og store vækstrater for TMF Group er Pernille Fabricius endt på mange vigtige bestyrelsesposter i nogle af Danmarks største virksomheder. Pernille Fabricius er blandt andet nævnt på TMF Group’s Wikipedia side, hvilket betyder, at hun har gjort en kæmpe forskel hos virksomheden. Når man laver en søgning på Pernille Fabricius kan man hurtigt fornemme, at hun er en person med meget erfaring.