Få gode tips til din jobansøgning af Peder Ahrens

Er du på udkig efter et nyt job og en stilling, der er relevant for dig? Står du og mangler konkrete tips og tricks til, hvordan du kommer videre i din jobansøgning, og hvordan du bedst muligt håndterer jobsamtalen? Så kan du nu her på bloggen læse om Peder Ahrens super gode råd for at kunne være klædt rigtigt på til det rette job! Peder Ahrens har gennem sit studie og erhvervsmæssige karriere tilegnet sig en masse kompetencer. Hertil har han de fornødne værktøjer til at kunne agere som jobkonsulent og coach inden for jobsøgningsfeltet for potentielle jobansøgere i fremtiden. Peder Ahrens udtaler således, at du ikke kan komme udenom Jobnet, selvom det ikke fungerer helt så optimalt. Du kan i nedenstående læse mere omkring ansøgningsproceduren ifølge Peder Ahrens.

Kom i betragtning til jobbet

Som det allerførste skriver Peder Ahrens, at det gælder om at komme i betragtning med de relevante jobs, hvilket du gør ved at sikre, at du er tilmeldt de relevante jobbetegnelser på ”min side”. Efterfølgende skal du tilføje varianter af dine jobønsker på ”søger job som”, så du kan tjekke de jobforslag, der matcher dit CV.

Peder Ahrens fremhæver, at det er meget vigtigt, at du løbende opdaterer dit CV, og laver en personlig beskrivelse, der er med til at supplere oplysningerne i dit CV. Her kan du eksempelvis opsummere dine faglige kompetencer, og hvad du kan tilbyde en virksomhed, så i får en win-win situation. Peder Ahrens udtaler også, at det kun vil være til din egen fordel at linke dit CV på jobnet.dk sammen med din LinkedIn profil, så får du også skabt en bedre synlighed.

Det næste skridt du kan tage ifølge Peder Ahrens, er at lave en mødebooking til en mulig jobsamtale uden at have indsendt en ansøgning. Dette har vist sig at være positivt for flere af Peder Ahrens jobsøgende kandidater. I første omgang handler det om, at man udfører en del research på den enkelte virksomhed for at kunne spotte et udækket behov. Hermed kan du være med til at oprette dit eget job.

Gode råd til jobsamtalen

Peder Ahrens har desuden inddraget lidt salgsteori i hans indlæg, hvor han gennemgår salgsteorien i alle dens facetter. På Peder Ahrens blog kan du endvidere danne dig et overblik over hans salgsteori, der giver gode tips til, hvordan du bedst muligt kan blive bedre til at tackle en jobsamtale, hvor du føler dig domineret. Peder Ahrens pointerer også, hvordan du sælger dig selv bedst muligt til jobsamtalen. Ud fra Peder Ahrens synspunkt, så er dette meget simpelt, da det overordnet set handler om at finde ud af, om dine kompetencer matcher arbejdsopgaverne, og om den nødvendige kemi er på plads mellem dig og arbejdspladsen. Peder Ahrens gennemgår en lang række punkter, der er vigtige at tage i betragtning under selve samtalen.

Foruden at Peder Ahrens giver gode råd til jobsamtalen, så har du nu også mulighed for at få 5 vigtige tips til at udarbejde en god ansøgning. Det er vigtigt for dig at få udarbejdet en ansøgning, der vækker opsigt for arbejdsgiveren, og i sidste ende fører til en jobsamtale. Peder Ahrens giver punkt for punkt gode bud på, hvordan du kan målrette din ansøgning, så den fanger modtageren.

Et stærkt CV er derimod også en vigtig del i jobsøgningen. Er du i tvivl om, hvad dit CV skal indeholde, så har Peder Ahrens opridset en lang række vigtige elementer, der skal være på plads for at målrette drømmejobbet. Peder Ahrens har på hans blog også føjet et relevant ansøgningskit til dig, hvor han gennemgår hele proceduren for at kunne målrette ens ansøgning samt CV bedst muligt.