Læs om Casper Lars Tingkær

Casper Lars TingkærCasper Lars Tingkær er en selvdrivende forretningsmand på 39 år. Han har en helt anden baggrund end hvad der driver ham i dag, da han senere indså, hvad han ville beskæftige sig med.

Casper Lars Tingkær startede sin uddannelse i en modetøjsvirksomhed og kom hurtig ud til en modetøjsproducent, men vidste med det samme at det ikke var noget for ham. Casper Lars Tingkær ændrede hurtig retning og valgte en helt anden branche at tjene penge på. Casper Lars Tingkær fik en praktik plads som ”Trainee” hos virksomheden Missionpharma A/S, som er en medicinal virksomhed. Her fik han hurtig succes og fik senere en stilling som Country Manager.

Casper Lars Tingkær havde inden for 10 år formået at etablere og opbygge 4 virksomheder med kæmpe succes, og hvor 2 af dem er blevet solgt for to cifrede millionbeløb.

Hvad driver Casper Lars Tingkær?

For Casper Lars Tingkær handler det meget om det uvidende når han driver forretning. Han elsker udfordringer og hvad det kan bringe når man driver forretning. Det der driver Casper Lars Tingkær er forventninger og den uvidenhed man har omkring forretningsmarkedet. Man undersøger de ting man gerne vil beskæftige sig med, og lærer langsomt hvordan man skal forholde sig til tingene.

Casper Lars Tingkær betragter sig selv som en iværksætter, da han mener at hans drivkraft på området er stor, da han har opnået at opbygge 4 succesrige virksomheder på 10 år.

Sport og fritid

Casper Lars Tingkær er som privat person meget aktiv og elsker at dyrke motion og sport. Hans er hobbyer er blandt andet fodbold og squash som giver et kick i hans hverdag. Casper Lars Tingkær dyrker begge sport og har svært ved at undvære et af sportsgrene. Begge sportsgrene er fysisk krævende og kræver hurtige reaktioner som kan gavne hans hverdag.

Selvom Casper Lars Tingkær bor i København er han oprindeligt fra Odense. De sidste 15 år har han boet i København, men han har også boet andre steder i verden. Casper Lars Tingkær har nydt selskabet i de Hollandske Antiller (Caribien) og har boet der. Odense som er den by han oprigtigt er fra har han selvfølgelig også boet i.

Interesse i udlandsforhold

At skulle flytte så meget og så langt fra sted til sted, har åbenbart ikke holdt Casper Lars Tingkær tilbage for at drive hans virksomheder. Men Caribien kunne godt lyde som et sted man ikke lige har lyst til at tænke på forretnings problemer.

Da København er en storby og midtpunktet for alle de store forretningsområder, er det helt sikkert et godt geografisk område for Casper Lars Tingkær at bo i. Her kan Casper Lars Tingkær skabe et netværk indenfor erhvervslivet som kan gavne ham med hans egne forretninger.

Men rejser er noget, Casper Lars Tingkær nyder meget, da han også har opholdt sig meget i Øst Afrika på grund af hans ansættelses forholden hos virksomheden Missionpharma A/S, som har krævet at han opholder sig i Øst Afrika for det meste af tiden. Selvom Østafrika er et kontingent der er præget af fattigdom og mange udsatte områder, har det ikke holdt Casper Lars Tingkær tilbage for at nå sine mål. På hans CV kan man hurtigt få et overblik over at han har meget erfaring inden for sit felt og har en bred viden inden for iværksættelse og hvordan man kommer i gang med at starte sin egen virksomhed op.

På 10 år har Casper Lars Tingkær haft meget at se til. Med 4 succesfulde virksomheder og masser af erfaring, er det kun positiv fremgang for Casper Lars Tingkær.