Mine tanker om brystforstørrelse og brystløft

Jeg har altid haft et rimelig godt forhold til mine bryster. De er hverken store eller små, og de vil nok blive kategoriseret som meget almindelige.

Her på det seneste har jeg dog lagt mærke til, at alderen er ved at sætte sine spor på dem – de er nemlig begyndt at hænge lidt for meget, end hvad jeg synes, der er pænt, så nu går jeg faktisk og overvejer at få dem løftet, og når det alligevel skal gøres, så har jeg besluttet mig for samtidig at få lavet en brystforstørrelse.

Jeg har kigget lidt rundt på de forskellige klinikker i Københavnsområdet, der laver brystforstørrelser og brystløft, og jeg har besluttet mig for, at jeg vil have begge dele lavet hos Nygart Privathospital. Det er dem, som jeg har læst mig frem til laver de mest naturlige og flotteste bryster.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *