Hvis botox var en bil

botoxBotox ville være en smuk, ung og sexet sportsvogn, som overhalede alle de andre langsomme biler på landevejen og både vakte jalousi og beundring fra konkurrenterne. Botox ville være bilen, der vandt formel 1 igen og igen – den dyre dreng i klassen, som alle drømte om og ville ligne. Her kommer verden, som den ville se ud, hvis botox var en bil.

Botox er den hurtige, friske luksusvariant

Hvis botox var en bil, ville det være en hurtig luksusvariant med stor motor og masser af komfort.  Mennesker ville flokkes om den, og den ville signalere ungdom, skønhed og aldrig gå af mode. Botox ville have en høj gennemsnitsfart og samtidig være utroligt driftssikker at køre. Alle, der gerne ville se smarte og tjekkede ud ville anskaffe sig en og overhale alt og alle på vejene. Det ville gå hurtigt, nemt og lige ud ad landevejen i en botox bil. Den ville tiltrække alt og alle – fra celebrities, skuespillere, supermodeller til rockstjerner og fans, og alle ville måbe i beundring. Verden ville gå amok på den gode måde og lovprise den nyeste nye bil i den bedste luksusklasse.

De konkurrerende bilteams ville dog rynke på næsen og være irriterede over, at de krævede masser af reparationer, tog tid og krævede flere kræfter end den evigt hurtige, smarte og lette Botox, der strøg af sted med langt de fleste sejre. En slags superhelt med masser af hastighed og skønhed samt et ungdommeligt og flot finish. Den ser lynhurtigt frisk ud og får andre til at imitere sig. Faktisk så ville den være it-bilen, som de andre imiterede og ønskede at ligne. Den ville indtage samtlige forsider på de mest eksklusive bilmagasiner, og den ville blive brugt som eksempel på den totale skønhed og ungdom i alle avisspalter. Den ville ikke bare være en lille trend eller en døgnflue, men en trendy klassiker, som holdt sæson efter sæson og racerløb efter racerløb. Den overhalede de andre og blev ved med at sætte nye banerekorder, og mennesker ville valfarte fra hele verden for at se bilen botox in action.

Det ville være første gang i historien siden The Beatles, at unge piger besvimede og skreg. De ville møde op i massevis og skrige, græde og juble til de besvimede i benovelse over at se botox køre og overhale alle andre. Alle mennesker med respekt for sig selv, ville købe en og den ville blive det nye statussymbol. Ungdommelig, frisk og hurtig ville den dominere landevejene alle vegne, hvor den kom, og den ville brede sig fra land til land. Botox ville være en god og sikker investering, som mennesker ville gøre hvad som helst for at få fingrene i. Botox ville blive forsikret for millioner, og sikkerhedsløsninger ville blive udviklet specielt for at den ikke skulle blive stjålet fra ejerne.

Kostbar og dyrebar ville den være i en sådan grad, at den også ville indgå i kongelige udstillinger sammen med kongekroner og juveler. ”En klassiker er født”, ville biljournalister og motorentusiaster over hele kloden udbryde i kor. Racerverdenen og luksusbilverdenen ville aldrig blive den samme igen, hvis Botox var en bil. Den ville simpelthen komme, se og sejre overalt i verden og vinde så overbevisende over alle andre biler, at der ikke var noget at komme efter. Botox ville kræve fornyelse og en lille smule reparation en gang imellem, men ellers ville den være driftssikker og effektiv med stort D og E.

Den ville altid virke ungdommelig, frisk og ny og samtidig være en naturlig del af verden og landskabet. Hvis der var noget, som kunne få mennesker til at virke unge og skønne igen, så var det Botox, og alle, der havde den mindste lyst til at virke yngre og mere friske og ungdommelige, ville få fingrene i Botox, og den ville virke upåklageligt igen og igen – og fuldstændig perfekt efter hensigten om at se yngre og skønnere ud. En slags kilde til evigt ungdom var der nogle, som ville kalde botox, hvis den var en bil. Den ville i den grad skabe ravage og verden ville aldrig blive den samme igen. Luksus ville mange kalde den, men den ville være så brugervenlig og nem at køre, at skeptikerne ville blive overbevist, hvis bare de fik lov til at prøve den. Den ville sælge som varmt brød og alle ville sidde i en Botox, hvis den var en bil. De ville køre hurtigt, og det ville både se smukt og elegant ud. Ja, den ville overhale alt og alle.

Botox er dog ikke en bil, men et stof, som bliver sprøjtet ind i panden og der, hvor rynker i ansigtet sidder. Den er uden tvivl den nemmeste og mest effektive måde at komme til at se yngre ud, og den bliver mere og mere udbredt for hver dag, der går. Ikke mindst fordi den gør underværker for dit udseende. Læs mere om botox her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *