Tandklinik i Hellerup hjælper dig til større selvtillid

Tandklinik HellerupDet er vidt forskelligt hvad vi mennesker går og er utilfredse over ved os selv, men for mange omhandler det deres ansigt og tænder, da det er vores visitkort udadtil. Heldigvis er der en masse forskellige ting der kan gøres, hvis du er utilfreds med dit smil eller dine tænder i det hele taget, og denne transformation kan for eksempel sættes i gang på den populære tandklinik i Hellerup hos Tandlæge Frederick Upton Sjölin.

En tandklinik i Hellerup, der tilbyder kosmetiske tandbehandlinger

Hos tandklinikken i Hellerup Tandlæge Frederick Upton Sjölin tilbyder de dig at hjælpe dig, så du kan blive tilfreds med dit smil og dine tænder. Af kosmetiske kosmetisk tandbehandling tilbyder de blandt andet porcelænskroner, plastrestaureringer, tandblegning og tandregulering. Vælger du at få udført din kosmetiske tandbehandling hos denne tandklinik i Hellerup, er du sikret god behandling, der er skræddersyet efter dine behov og dit ansigt.

Facader af plast og porcelæn

Hos tandklinikken bruger de kun én type plast, der både er særlig slidstærk og som giver det kosmetiske resultat. At bruge plast til facader kan være et godt alternativ til de klassiske porcelænsfacader – og især hvis du skal have udskiftet dine gamle sølvfyldninger.

Porcelæn bruges dog lige så ofte på denne tandklinik, da det er det, der er mest identisk med dine egne tænder i munden. Det er med porcelæn muligt at farvetilpasse facaderne, så de passer til dig og resten af dine tænder. Porcelæn bruges ofte for eksempel fyldninger, facader, kroner og broer.

Tandblegning

Tandblegninger er blevet en af de mest populære kosmetiske tandbehandlinger hos tandklinikken i Hellerup. Hvor det før i tiden var en meget hård behandling af de sarte tænder, findes der i dag fremragende og skånsomme metoder, som ikke slider på dine tænder. Den metode, som de bruger på Tandlæge Frederick Upton Sjölins tandklinik i Hellerup hedder Zoom-blegning. Zoom-blegning er både en effektiv og billig form for tandblegning, der sikrer dig flotte, hvide tænder.

En Zoom-blegning kan fjerne misfarvninger og pletter på dine tænder permanent, tager typisk ikke mere end 2 timers tid og er derudover både smertefri og skånsom. Læs mere om Zoom-blegning hos Tandlæge Frederick Upton Sjölins tandklinik i Hellerup her.

Tandregulering

Du kan også med en simpel tandregulering få smilet mere på geled. Hos Tandlæge Frederick Upton Sjölins tandklinik i Hellerup udfører de både større og mindre tandreguleringer, og de gør eksklusivt brug af en helt ny teknik, der hedder Invisaglign. Invisaglign er en tandreguleringsmetode, der er udbredt i både England og USA med stor succes, og som giver dig muligheden for at få rettet dine tænderne uden togskinner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *