låsesmed

Låsesmed der kan hjælpe dig med flere ting

Har du prøvet at låse dig ude før? Det er irriterende, ikke? Du har pludselige ikke adgang til dit eget hjem – din egen base. Det er svært at komme på mange ting, der er mere irriterende end det. En ting er irritationen, noget andet er, hvor ubehageligt det er. Du bliver pludselig i tvivl om, HVORDAN du mistet din nøgle. Har du glemt den derhjemme, har du tabt den udenfor, eller har nogen måske ligefrem stjålet den?

Der er flere muligheder, og nogle er bestemt at foretrække over andre.

En låsesmed er din frelser

Uanset hvad har du dog brug for en låsesmed. En låsesmed vil i denne situation være din frelser, der kan komme og åbne op for dig, når du har allermest brug for det. Ligesom en brandmand er din frelser, når der er brænd, og ligesom en Falckredder er din frelser, når du er kommet slemt til skade, så er en låsesmed din frelser, når du har låst dig ude.

En anbefaling på en god låsesmed i København og omegn er Keypartner. Firmaet har døgnvagt, hvilket betyder, at de kan rykke ud, uanset hvad tid på døgnet du ringer efter hjælp.

Indbrudssikring

En ting er, at du kan have låst dig ude. Det kan imidlertid også sagtens være, at du ikke selv har lavet nogle forglemmelser med din nøgle, men blot gerne vil gardere dig mod tyveri. Her kan Keypartner, din lokale låsesmed, faktisk også hjælpe dig. De har fx lavet denne helt gratis liste med 10 ting, du kan gøre for at sikre dig mod indbrud:

  1. Få to forsikringsgodkendte låse pr. dør
  2. Få monteret vindueslåse
  3. Sæt udvendig sikkerhedsskinne på udadgående døre
  4. Få tyverialarm i hjemmet
  5. Få videoovervågning i hjemmet
  6. Blev medlem af Nabohjælp
  7. Aflås garage og skur
  8. Få udendørsbelysning, der aktiveres ved bevægelse
  9. Bed naboer om hjælp, før du rejser
  10. Mærk værdigenstande

Se denne video fra låsesmeden for yderliere forklaring af top 10’en:

Læs mere om, hvordan Keypartner kan hjælpe dig med indbrudssikring her: https://keypartner.dk/tyveri-og-indbrudssikring/