Advokathjælp der gav mig en frisk start på livet

RandomDa jeg for nylig besluttede at jeg gerne ville skilles med min kone igennem fire år, kom det ikke overraskende som noget af et chok for min kone. Tilsyneladende havde hun den ide om at vi ellers levede i et lykkeligt ægteskab og at der ikke var nogle problemer i vores forhold, dog havde jeg igennem længere tid følt at jeg blev ”kvalt” i vores forhold og at mit liv lige pludselig så meget forudsigelig ud, med en kone, to børn, et rækkehus i provinsen, hund, og Volvo.

Besværlig procedure

Jeg mødte min kone da jeg var meget ung, og vi giftede os også ret unge. Derfor havde jeg i længere tid følt at jeg måske tog en forhastet beslutning i mine unge år, og derfor mente jeg at det ville være en god ide at få noget advokathjælp til at komme igennem skilsmissen. Det kan nemlig være en særdeles besværlig procedure at komme igennem, især når der er mange følelser på spil. Derfor ringede jeg her for omkring et halvt år siden til en advokat for at få noget kompetent advokathjælp, så jeg hurtigst muligt kunne komme igennem skilsmissen.

Den advokathjælp vi fik, bestod bl.a. i at vores advokat tog sig af opgørelse og fordelingen af penge i boet. Herudover besluttede nåede jeg, min (eks)kone, og min advokat frem til en fælles beslutning om at jeg kunne få lov til at blive boende i vores ejerlejlighed i københavn. Dette var jeg særdeles glad for eftersom det faktisk var mig som havde hostede op med cirka 80 % af pengene til vores lejelighed i københavn.

Taknemlig for god juridisk bistand

Derudover set i bakspejlet er jeg faktisk meget forundret over at jeg og min kone valgte at have en fællesadvokat til at tage sig af vores skilsmisse. Da man normalt plejer at have sin egen advokat til disse gøremål. Dog mente vi begge at det ville være bedst hvis vi fik advokathjælp fra en fællesadvokat, så vi kunne gøre processen hurtigere og mere gnidningsfrit, der er min ekskone meget fornuftigt og kølig i disse henseender.

I dag bor jeg så alene, og fremtiden ser nu meget mere lys ud for mig, jeg har droppet mit nu forhenværende arbejde som revisor, og har nu planer om at åbne min egen lille cafe. En beslutning som jeg nok ikke ville havde turdet tage før jeg var blevet skilt, derfor er jeg meget taknemlig for den advokathjælp jeg fik, for at kunne komme forholdsvis skadefri igennem min skilsmisse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *