Træpiller fra Tyskland er det rigtige til din hest

Har du hest og er blevet godt træt af muge ud? Det er der ikke noget at sige til, da det kan være enormt hårdt og tidskrævende at gøre rent efter hesten flere gange om ugen. Der er meget man skal have styr på, når man er ejer af en hest og det er derfor bare at læse med her, da der kommer gode råd til hvordan du kan spare en masse tid og kræfter.

Det er ikke alle der ved hvad træpiller egentligt er og hvad funktionen er. Træpiller fra Tyskland er blevet meget udbredt og er nyttigt til flere ting. Den primære og mere hyppige tendens, er at folk bruger dem som brændsel. Vi skal nemlig være mere opmærksomme på miljøet og derfor benytte os mere af CO2-netrale varer.

Træpiller fra Tyskland er fremstillet af restprodukter inden for træindustrien, som derfor medfører at der ikke går noget til spilde. Træpiller er derfor produceret af savsmuld og andre træspåner, som bliver presset sammen uden nogen former for bindemiddel. Det er derfor 100 % miljøvenligt, som derfor er godt for din hest.

Du skal dog være opmærksom, hvis du gerne vil købe træpiller fra Tyskland fremover. Der er nemlig mange virksomheder, der kan snyde dig. De nævner nemlig ikke det store indhold af kemikalier, som derfor kan være skadeligt for din hest. Disse slags virksomheder snyder dig, fordi det er billigere at producere træpiller, hvor der er tilsat tilsætningsstoffer og selve produktionen af træpillerne er kortvarig. Et trick til at kunne skelne mellem de gode og de dårlige er, at træpillerne fra Tyskland ikke må have en anden lugt end af træ og selve farven skal også være brun. For at undgå bekymringer om du har valgt det rigtige produkt, kan du fremover vælge Absolut træpiller. Du vil derfor altid være sikker på at det er produkter med de rigtige ingredienser. Absoluts produkter er også træpiller fra Tyskland, men er af kvalitet og de er derfor altid miljøvenlige. Der er en del varianter, så du kan selv bestemme hvor stor en mængde, du vil bestille og har brug for. Det er blot at besøge Absoluts hjemmeside og se nærmere på de forskellige træpiller fra Tyskland.

Nu sidder du garanteret og undrer dig over, hvad træpiller kan gøre godt for dig og din hest. Det kan faktisk være mere nyttigt end man går og tror. Træpiller fra Tyskland er den nemmere løsning i stedet for hø. Det er nemlig bevist at træpillernes sugeevne er langt bedre end høets. Det vil derfor være nemmere at muge ud, idet det hele er blevet suget af træpillen.  Derudover bliver selve lugten og reduceret, så der altid vil være en behageligere lugt i stalden.

Selve arbejdstiden i at muge ud bliver også kortere og omkostningerne skærpet, da det er nemmere at skelne mellem hvad der er rent og beskidt. Der skal derfor ikke konstant muges ud, da det er nemt og man bruger derfor ikke mange penge på hø, fordi det er svært at se forskel.

Det er derfor et helt oplagt valg at benytte sig af Absoluts træpiller fra Tyskland, da det både vil gavne dig og din hest fremover.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *