Vi er hjemme fra ferien, og nu skal der lægges nyt tag på huset

Vi er tilbage fra den lange tur i østen, og nu er vi klar til vores næste projekt: at få lagt et nyt tag på huset! Det var en dejlig ferie, men det er godt at være hjemme i vante omgivelser. Hjem kære hjem, som man siger. Vores hjem står dog overfor noget af en forvandling. Vi skal nemlig have lagt et helt nyt tag på huset!

Det var en beslutning vi tog allerede sidste år. Det var dengang vinteren var værre end nogensiden, og vi frøs på daglig basis, til trods for at radiatorerne kørte på fuld effekt. Vi fik da også den største varmeregning nogensinde. Der er ingen tvivl om at vores gamle, slidte tag er den store skyldner. Varmen fosser på genne lemmen til loftet, der næsten kun består af et glaspanel. Selve loftet er så godt som uisoleret. Der er decideret huller flere steder, hvor det også drypper ind. Ja, hvis der er noget vi trænger til, er det et nyt tag.

Vi gjorde hjemmearbejdet i god tid, og bestilte materialerne til vores nye tag for længe siden. Det hjalp os i og med vi kunne shoppe rundt og finde rigtig gode priser. Vi fik dem leveret inden vi tog af sted på ferie; de har stået i vores kæmpe ladeport.

Det næste vi skal gøre er at finde kvalificeret hjælp til projektet, for indrømmet, vi har ikke selv forstand på hvordan man lægger et nyt tag på huset. Vi har dog haft kontakt med adskillige håndværkere, der alle kunne fremvise pæne resultater på andre projektet de har fuldført. Sandsynligvis ender vi med at bruge den samme mand der byggede vores carport. Han var så flink og hyggelig. Jeg fik mig mange gode samtaler henover en kop kaffe med ham. Eller rettere, jeg drak kaffen mens han knoklede, men han var da ganske snakkesalig imens. Han tog dog revanche efter arbejdet, med en god bajer og et par sjove historier. Ja, det bliver nok ham der skal lægge vores nye tag.

Næste gang jeg skriver, bliver det altså efter vi har fået nyt tag på huset. Jeg skal nok huske at vise nogle billeder også, men indtil da må I nøjes med dette billede af, hvordan taget forhåbentligt kommer til at se ud:

nyt tag

En tanke om "Vi er hjemme fra ferien, og nu skal der lægges nyt tag på huset"

  1. Ingerlise Hansen

    Hvor er det rart at høre, at I har haft en god ferie, og hvad er ikke bedre, end at komme hjem fra en skøn ferie, og så skal der lægges nyt tag på huset? Jeg ville ønske, at det var mig, der havde råd til den slags, men vi fattige mennesker må nøjes med at kigge på andres flotte tage 😉 Jeg håber, at I på nuværende tidspunkt er blevet færdige med tagprojektet.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *