Teltudlejning tager toppen af din fest-stress

Som festvært er det en større balancekunst at få alting til at gå op i en højere enhed og samtidig sørge for, at alle gæsterne for så vidt muligt får en god og festlig aften. Stressen begynder dog allerede længe inden, festen rent faktisk løber af stablen, for der skal jo en del planlægning til!

Blandt andet skal man finde en passende ”location” til festen, og allerede her kan der opstå problemer. Det er nemlig de færreste, der har plads til 100 festglade gæster! Dette er der dog en ganske simpel løsning på – nemlig teltudlejning.

Teltudlejning

Med teltudlejning kan man nemlig afholde festen i f.eks. baghaven i stedet for i hjemmet, hvorved man blandt andet undgår risikoen for at få ødelagt møblerne. Samtidig sikrer teltudlejning dog de gode og festlige omgivelserne med mulighed for bl.a. indlagt gulv og varmelamper, så festen ikke ødelægges af hverken regn eller kulde.

En anden mulighed kan være at kombinere teltudlejningen med sit eget hjem ved f.eks. at afholde en evt. middag i selve hjemmet og lade de efterfølgende festligheder med dertilhørende alkoholindtagelse løbe af stablen i det lejede telt.

Sikkert er det i hvert fald, at teltudlejning gør planlægningsarbejdet en del nemmere og mere overskueligt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *