Spar en masse penge ved brug af LED pærer!

Er du hotelejer og er du begyndt at blive godt frustreret, da der konstant dukker flere og flere regninger op på skrivebordet? Så læs med her og find ud af hvordan du kan spare!

Der er mange ting, som man skal tage hensyn til, hvis man driver et hotel. For det er nemlig vigtigt at der altid er fint og behageligt, så gæsterne har haft en god oplevelse. Idet der konstant skal være flot, kræver det en masse. Det betyder derfor at der vil være en del omkostninger, da man hele tiden skal holde styr på det.

Man skal for eksempel altid holde hotellet rent, da det ikke ser indbydende eller delikat ud at skulle bo på et hotel i mange dage, hvis der ligger støv og snavs over det hele. Man skal derfor have et rengøringshold ud, som hver dag kan gøre hotellet indbydende. Det kan være dyrt at have mange rengøringsfolk, men det er nødvendigt. Man vil også gerne have at rengøringen er meget grundig, så der nemlig aldrig vil opstå problemer med klagende kunder.
Det samme gælder de mange værelser. Der vil altid være en god omgang rengøring, som vil tage en del tid, da der selvfølgelig er meget der skal ordnes. Derudover skal betræk og håndklæder vaskes, som også er dyrt i drift. Til tider skal man også ud og købe nye puder og dyner, som også er dyrt, da man derfor skal gange det med alle de værelser og senge der findes på hotellet.

Man skal ligeledes altid holde hotellet moderne og det kan derfor også indebære at man skal ud og købe nye ting. Så skal man ud og købe nye borde og stole, måske nye fjernsyn, skabe og så videre. Der er derfor mange ting, som man konstant skal være på forkant med!

Det samme gælder hotellets køkken. Der skal være kokke til at kunne lave maden, men man vil ligeledes gerne have at maden er af kvalitet. Derudover skal der være en ny menu i ny og næ, som hotellets gæster vil finde det eksklusivt. Bare indkøbet af alle de madvare vil også indebære mange omkostninger, da man desværre aldrig ved hvor mange gæster der vil vælge at spise på hotellet. Man skal derfor altid købe ekstra, da man helst ikke vil stå i den situation at gæsterne ikke kan få den ret, som de ønsker.
Men derudover kan man også være den uheldige, som smider en del mad ud, da det ikke kan holde ugen ud. Man skal derfor prøve at have en aftale med en leverandør, som hurtigt kan levere madvarer, hvis der skulle dukke mange gæster op. På den måde kan man spare lidt penge her.

En anden god måde at spare på, hvis man synes at pengene flyver ud ad vinduet er at skifte hele hotellets pærer ud til LED pærer. Hvis man i fremtiden kun benytter sig af LED pærer, kan man reducere elregninger en del. Med LED pærer kan man nemlig spare hele 80 procent, som virkelig er fordelagtigt. Det kan især ses nu hvor man bruger en del lamper og lys hele døgnet rundt. Derudover kan LED pærer holde sig længere end de normale pærer. Man vil derfor også spare penge på ikke at skulle ud og købe nye konstant.

Så hvis du gerne vil spare på alle udgifterne kan det helt klart anbefales at købe LED pærer fremover!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *