Er du været udsat for mange indbrud?

Er du leder på en fritidsklub og er begyndt at føle at pengene falder ud af dine hænder? Så læs med her!

Det ses desværre ofte at fritidsklubber får færre penge imellem hænderne, da der er meget der hele tiden skal ordnes. Der skal konstant repareres noget, da børn selvfølgelig er mere tilbøjelige til at ødelægge noget end voksne er. Der er derfor en stor chance for at der ofte bliver brugt penge for at få eksperter ud, som kan gøre noget ved problemet.

Det er dog heller ikke det eneste. Der er nemlig også mange andre ting, som man skal have styr på, da man ofte skal købe nye redskaber i form af spil og andre ting, som er del af børnenes underholdning. Det kan både være nye fodboldmål, nye film, nye spil, nye puder og så videre. Der er derfor meget man hele tiden skal købe ind til, da det handler om at børnene skal have det sjovt. For uden alt dette, vil børnene ikke tage hen på fritidshjemmet og derfor gør man ikke sit job ordentligt. Det kan derfor være enormt frustrerende for forældrene, da de af den grund bliver nødt til at gå tidligere fra arbejde, da børnene gerne vil hjem.

Derudover skal en fritidsklub være attraktiv og derfor skal man være god til at opsætte arrangementer. For børn elsker at tage på forskellige ture, som for eksempel en biograf tur eller en tur til en forlystelsespark og det skal der derfor også være. Turene skal børnene og forældrene selv betale, men at få det hele arrangeret med medarbejderne og hvis man gerne vil give en is på turen, vil det også betyde penge. Det kan derfor være svært for en leder at få det hele til at løbe rundt, når det konstant skal være attraktivt for børnene.

Et problem som er set på mange fritidshjem er tyveri. For der findes nemlig en del ting på sådan en klub, som tyvene er interesserede i. Der er for eksempel en del computere, fjernsyn og andre værdifulde ting, som de gerne vil have fingrene i. Det kan ligeledes være dyrt, hvis man ofte er udsat for et tyveri på en arbejdsplads. For man kan jo ikke undvære tingene og er derfor nødsaget til at købe nye elementer.

Det er også en skræmmende tanke for både en leder, for børnene og forældrene at det er så nemt for en tyv at komme ind. Derudover holder tyve ofte øje med et muligt sted at begå indbrud og man skal derfor altid være opmærksom på hvem der træder ind ad døren. For mange fritidsklubber har nemlig oplevet at blive berøvet på en højlys dag. Der findes så mange ansigter i form af forældre, nye børns forældre, børnepassere, søskende og andre familiemedlemmer og det kan derfor være svært at tyde en indbrudstyv, når de kommer ind ad døren. Men det er sket utallige gange og man skal derfor gøre noget ved det! I skal derfor holde et møde, hvor I aftaler hvordan og hvorledes I kan genkende ansigter eller aftale at man altid skal spørge, hvem der henter den pågældende dag. Derudover er det bare vigtigt at man altid spørger den der ankommer, hvem de skal hente. På den måde kan man undgå at blive berøvet på en højlys dag.

Men det kan man dog ikke, når alle har fået fri og man selv går som den sidste fra arbejdspladsen. For her ser tyvene især sit snit at begå et indbrud. Nu er der ikke nogen og det kan derfor være nemt at bryde ind. Man skal derfor sørge for at få kontaktet en låsesmed, der kan øge sikkerheden. På den måde vil I nemlig heller ikke miste jeres værdifulde ting, da sikkerheden bliver optimeret.

Så hvis I endnu ikke har gjort noget ved det skal I kontakte en låsesmed med det samme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *