Mousserende hvidvin og snaps i december

Højtiderne nærmer sig med stormskridt, og mange har længe planlagt for de kommende weekender. Alt skal nås, julefrokost med arbejdet, med veninderne, med fritidsklubben, men vende par, etc. etc. Det kan blive til rigtig mange højtider og fester man skal til, gennem december måned, med mad mousserende hvidvin, øl, snaps, rødvin, mere mad og et par desserter. Til sidst topper festerne af festernes fest med fyrværkeri, mousserende hvidvine og glimmer, champagnepropperne springer for at markere årets sidste dag.

Hvis man skal sørge for at din sidste fest bliver så festlig som mousserende hvidvin nu kan gøre en fest, er det godt med en god planlægning af aftenens drikkevarer, uanset om det er en stor eller lille fest du skal til. Du skal tage stilling til om du skal have den ægte vare i de mousserende hvidvine i form af champagne, eller om det skal være bobler fra et helt andet land eller distrikt. Eller hvis du vil have andre druer end lige dem som den mousserende hvidvins kongen, champagnen består af; chardonay, pinot noir og pinot meunier. Priserne bliver selvfølgelig en helt anden når du kigge udenfor champagne distriktet, men stadig fortrinlig mousserende hvidvine.

mousserende hvidvin

Sørg for at gå på opdagelse hos vinhandlere og supermarkeder, og find de bobler der passer til din aften. Det er så ærgerligt at stå i festens glæde og springe propper, og så smager indholdet ikke af det du forventede.

Mousserende hvidvine findes i et mange forskellige nuancerede varianter, og der er ikke altid nemt at afstemme med et måltid. Spørg derfor om hjælp, der er masser at hente både hos vinhandleren og i supermarkedet.  Sørg for at smage dig frem i god tid til hvilken drue og smag du ønsker, så du får de perfekte bobler til at afrunde året med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *