Kontakt din låsesmed i København og hør om indbrudssikring

Julen er som regel højsæson for hjemmerøverier og indbrud, men julen 2012 har heldigvis budt på en glædelig tendens; der har nemlig været væsentligt færre indbrud end sidste år, og noget tyder på, at vi danskere er blevet bedre til at sikre vores boliger mod indbrud takket være de lokale låsesmede, især i København.

Boligerne i Indre By og Storkøbenhavn er nogle af de mest udsatte i hele landet, og noget tyder som sagt på, at beboerne er ved at være godt trætte af at komme hjem til indbrud, og det gælder ikke bare i juletiden, men også i hverdagen. De har nemlig taget rådene til indbrudssikring og nabohjælp til sig, og det kan vi blandt andet takke Låsesmed København for.

Låsesmedene i København har nemlig længe arbejdet på at lære beboerne om indbrudssikring, vigtigheden af at udskifte sine forældede låse osv., og det ser heldigvis ud til, at det har haft den ønskede effekt. Af samme grund tilbyder Låsesmed København et gratis sikkerhedstjek, så er du i tvivl om, hvorvidt dine sikkerhedsmæssige foranstaltninger er forsvarlige, så kan du trygt ringe til din lokale låsesmed i København og bede om at få et uforpligtende sikkerhedstjek, hvor låsesmeden gennemgår din bolig for forældede låse, manglende låse, og andre låsetekniske fejl og mangler.

Vidste du fx, at en almindelig lås bør udskiftes hvert tiende år, så man undgår, at de forældes? Eller har du husket at skifte låsen i din bolig, efter du har overtaget den af en anden beboer? Mangler tænker ikke over dette, når de lige er flyttet til en ny bolig, da der er mange andre ting at se til, og for at undgå indbrud i fremtiden kan det være en rigtig god ide at ringe til din låsesmed i København og få tjekket låsene i ejendommen.

En tanke om "Kontakt din låsesmed i København og hør om indbrudssikring"

  1. Marianne Petersern

    Hvordan får man fat på Låsesmed København? Skal man bare ringe til dem? Og hvor lang er ventetiden? Jeg har nemlig hørt, at ventetiden på en låsesmed i byen er rigtig lang.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *