Advokat

Hvordan kan man dygtiggøre sig som advokat?

Inden for advokatbranchen er der mange måder at dygtiggøre sig på. Man er ikke nødvendigvis færdig med at klatre op ad stigen, når man har advokatbestallingen på plads. Advokatbestallingen er den, man modtager, når man har bestået advokatuddannelsen og dermed går fra at være jurist til at være advokat. Men hvordan kan man udvide sin videnshorisont, når man først har den officielle del på plads? Tue Askeland er en af dem, der igennem sin karriere som advokat, har initieret forskellige tiltag med det formål at dygtiggøre sig og udvide sine kompetencer.

Hvis man bevæger sig lidt uden for sin comfort zone og udfordrer sig selv på videnfronten, møder man potentielt også nye jobmuligheder. Endvidere er der mulighed for, at man udvikler sig som person. Tue Askeland har altid haft fast ejendom som et speciale, hvilket er kommet til udtryk gennem karrierevalgene. I 2009 tog han uddannelsen, som Danske Bestyrelsesadvokater tilbyder, hvorfor han i dag er medlem. Det har medført, at han har siddet i bestyrelse i virksomheder som Derma Pharm A/S, Retinalyze A/S, Ejendomsholding A/S og Foreningen Dike.

I forhold til sine kompetencer som advokat har Tue Askeland adskillige retssager bag sig. Hans erfaring med procedure er stor, og derfor er det måske heller ikke mærkeligt, at han har opnået møderet. Det har han faktisk i både Landsretten samt alle sager for Sø- og Handelsretten i København og i Højesteret. Det skete i henholdsvis 2005 og 2014.

Læs mere om Tue Askeland på hans hjemmeside.

Det betyder også noget, at man har plads til hobbyer ved siden af arbejdet

Én ting er at dygtiggøre sig inden for en erhvervskontekst – hvad end det er inden for sit fag eller uden for. Det, man laver, ved siden af arbejdet betyder også noget. Faktisk er der flere, der mener, at det overskud, man samler sammen på hjemmefronten, kan være med til at styrke sin indsats på arbejdet. Derfor er det ikke altid optimalt, at man også trækker arbejdet med hjem og tjekker mails konstant.

Nogle gange kan det give mere i sidste ende at bruge den tid fuldstændig koblet af fra arbejdet. Tue Askeland har flere hobbyer, som han dyrker ved siden af sit virke som advokat. Både jagt og mountainbiking bliver dyrket. Sidstnævnte i lidt højere grad. Faktisk har jagt ført Tue Askeland til flere forskellige destinationer i Europa.

Både hobbyer og familietid er noget, der giver Tue Askeland energi.

Find Tue Askeland på følgende sociale kanaler:

Crunchbase
Twitter
LinkedIn