Har du købt dine julegaver?

Det har jeg, eller i hvert fald næsten. Men de sidste gaver, jeg skal købe, ved jeg, hvad skal være, så jeg behøver ikke gå rundt at lede. Det er næsten det, der tager flest kræfter, at lede efter noget man ikke ved, hvad er. De sidste gaver, jeg skal købe, er til min mor, moster og søster, og de skal alle sammen have produkter fra Beaute Pacifique. Nemt ik´. beaute pacifiqueBeaute Pacifique er gået hen og blevet et familie mærke, alle vi piger i familien er så glade for produkterne derfra. Og det er jo ikke kun os, Helene Christensen, som er Godwill ambassadør for Beaute Pacifique, har selv kontaktet firmaet for at få lov til at repræsentere dem. En af hendes veninder havde anbefalt Beaute Pacifique, pga. af hendes sarte hud, og den var straks kommet i balance. Hendes mor og far bruger også cremer fra Beaute Pacifique.

Jeg kan ikke få min far til at bruge creme, det er han for gammeldags til. Han mener ikke, at det er noget for mænd. Men det er jeg nu ikke helt enig i, men det er for svært at forklare den gamle far. Men I skal da lige høre, hvad jeg køber til dem. De får nemlig alle samen Serum Paradox, fra Beaute Pacifique. Det er et helt genialt serum, det absolut bedste, jeg har prøvet.

Serum Paradoxe indeholder squalane, som Beaute Pacifique bruger ofte i deres produkter. Det er en fugtforsegler, det efterlader huden helt glat og blød, og klar til make-up. Så er der resveratrol- og procyanidin ekstrakterne fra de chilenske druer, der beskytter huden mod rosacea, og bloduvidet blodkar, man kan få af solen. Jeg har hørt at make-up artist Søren Hedegaard, kun bruger dette Serum fra Beaute Pacifique. Han synes, at det giver en organisk glød til huden, samtidigt med at huden fremstår mere ensartet, når der skal lægges make-up på. Det er jo nærmest som en polyfilla i dine porer.

Men behøver ikke at bruge særlig meget, bare nok til at der ligger et jævnt inden make-up skal påføres. Jeg er lidt spændt på, hvordan min mor og moster tager i mod den. Jeg tror, at det kræver lidt forklaring for, at de skal forstå og bruge dette serum efter hensigten. Prøv det selv, jeg lover at du bliver glad for det, eller prøv bare Beaute Pacifique produkter, eller giv dem i julegave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *