Enkel håndtering af medarbejderudlæg

Rejseafregning, bilagshåndtering

Spar tid og dermed penge med nemt system til håndtering af medarbejderudlæg

Ja, du læste helt rigtigt. Nu kan du og dine kollegaer spare en hel masse tid på håndtering af Jeres medarbejderudgifter heriblandt medarbejderudlæg.

Os, der beskæftiger sig med det dagligt ved, hvor stort og tidskrævende et stykke arbejde det er, at skulle håndtere det ene efter det andet bilag vedrørende medarbejderudgifter. Og det kan være rigtig slemt, hvis det drejer sig om flere medarbejder, der skal havde refunderet deres penge.

Hvis der er rigtig meget kørsel i Jeres virksomhed, hvilket man typisk ser i virksomheder med sælgere, så passer dette system perfekt til Jer. Systemet fungerer således, at medarbejderen blot indtaster antal kørte kilometer, hvorefter systemet selv beregninger, hvor mange penge der skal godtgøres i forhold til de satser, som I selv sætter.

Skal medarbejderudgifterne forhåndsgodkendes, så er dette også muligt. Medarbejderen udfylder ganske enkelt en rekvisition, der indeholder formål og forventede beløb. Når medarbejderudgifterne er registreret, og afregningen skal sendes godkendelse, så vedhæftes denne rekvisition.

Jeg har selv haft stor glæde af det i den virksomhed, hvor jeg er lige nu. Og jeg er ikke den eneste, der er glad for systemet. De medarbejdere der skal have refunderet deres medarbejderudgifter, er nemlig også rigtig glade for det. Vi sparer alle tid på arbejdet hermed, og det giver os mulighed for at bruge tiden langt mere effektivitet end hidtil. Denne sparede tid kan også tydeligt ses på bundlinjen.

Personligt kan jeg altså anbefale dette system, som efter min overbevisning er særdeles fremragende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *