AK Nygart

AK Nygart satser på en stærk online tilstedeværelse

AK Nygart er et af Danmarks førende privathospitaler, når det kommer til kosmetisk plastikkirurgi og skønhedsbehandlinger. Plastikkirurgi er blevet mere og populært blandt danskerne, og AK Nygart ser en øget efterspørgsel både på selve operationerne, men også på lettilgængelig information, om hvilke muligheder, der er. Dette har AK Nygart taget konsekvensen af. Virksomheden satser på en stærk tilstedeværelse på digitale platforme og producerer i den forbindelse en lang række kommunikationsprodukter, der på forskellig vis oplyser og underholder potentielle patienter og andre med interesse i skønhedsbehandlinger og plastikkirurgi.

AK Nygart på Youtube

AK Nygart har bl.a. sin egen dedikerede Youtubekanal og producerer løbende videoer. Mange af disse udkommer i serier og følger kendte personer, der får foretaget plastikkirurgiske operationer hos AK Nygart – heriblandt Fie Laursen. Andre videoer er af mere oplysende karakter, hvor AK Nygarts plastikkirurger forklarer forskellige operationer og behandlinger. Youtubekanalen benyttes yderligere også af AK Nygart til at publicere videoer med skønhedstips samt gøre opmærksom på presseomtale af virksomheden på TV.

AK Nygart på sociale medier

De sociale medier er kommet for at blive, og AK Nygart har stort fokus på at have en aktiv tilstedeværelse på både Facebook, Twitter, Instagram og LinkedIn. Særligt de tre førstnævnte benyttes til kommunikation til potentielle patienter i form af posts om nyheder, konkurrencer og tilbud samt før- og efterbilleder af patienter, der har fået udført plastikkirurgi hos AK Nygart. LinkedIn er som bekendt et mere forretningsorienteret medie, og AK Nygart benytter det da også primært som et værktøj til employer branding og opslag af ledige stillinger.

AK Nygart på andre online platforme

Selvom de sociale medier er utroligt vigtige platforme, så er AK Nygart også opmærksomme på vigtigheden af at have en tilstedeværelse på andre online platforme og registre. Virksomhedens adresse og kontaktoplysninger kan fx findes via Krak.dk, og oplysninger om ejerskabsforhold og omsætning er tilgængeligt på Proff.dk. AK Nygart har også profiler og artikler, der beskriver virksomhedens værdier, mission og ydelser på virksomhedsregistre såsom omtal.dk og opret.dk og en aktiv profil på det i Danmark mindre kendte netværk Crunchbase. Sidstnævnte er et stort medie i udlandet og benyttes da også som en platform med oplysninger om AK Nygart på engelsk.

AK Nygart eksperimenterer med podcastmediet

Seneste skud på stammen af medieprodukter hos AK Nygart er podcasten “Skønhedsguiden”, der er den første podcast om skønhedsbehandlinger og kosmetisk kirurgi i Danmark. “Skønhedsguiden” formidler information om bl.a. brystforstørrelse, narkose m.m. i et auditivt format, der er lettilgængeligt for potentielle patienter og andre interesserede. Podcasten kan findes på nygart.dk samt på tjenester såsom iTunes. AK Nygart har beskrevet virksomhedens overvejelser og forløb i produktionen af podcasten i en interessant artikel på det anerkendte medie Kommunikationsforum.