Skal Lind og Risør specieldesigne dit nye hus?

Går du med ønsker om at sætte et personligt præg på din kommende bolig? I så fald er Lind og Risør med stor sikkerhed virksomheden, som du står og mangler. Lind og Risør er et fullservice arkitekt- og byggefirma, hvilket betyder, at Lind og Risør står til rådighed lige fra de første tanker om at bygge hus; til plantegningen udfærdiges efter dine ønsker; til påbegyndelse af byggeriet og til selv langt efter, at du er flyttet ind i dit nye hus fra Lind og Risør.

I bestræbelserne på at opfylde kundens ønske er det derfor, for Lind og Risør, vigtigt kontinuerligt at være i tæt dialog med kunder og samarbejdspartnere. Via denne tilgang til kommunikation, sørger man for at kundens ønske altid kommer først, hvorefter disse ønsker kan sammenholdes med Lind og Risørs over 30-årige erfaring for at få det mest optimale design. Det betyder også, at der hos Lind og Risør er frit valg på alle hylder, når det kommer til arkitektur, materialevalg eller indretning, og det er derfor ikke nødvendigt at begrænse sig til færdigsyede pakkeløsninger som hos andre byggevirksomheder. Hos Lind og Risør handler det om individuelle løsninger, og vi ser derfor muligheder frem for begrænsninger. Ved denne tilgang sikrer man hos Lind og Risør, at både kunden og Lind og Risør skaber resultater, som begge parter kan være stolte af at vise frem.

Baggrunden for individualisering i byggebranchen

Dette syn på mulighederne for individualisering i byggeri har ikke altid været normen i den danske byggebranche. I realiteten blev Lind og Risør stiftet tilbage i 1980 som et modsvar på en arkitektonisk negativ trend op igennem 1960’erne og 70’erne. Karakteristisk for denne periode var, at mange danskere oplevede større økonomisk frihed, og man begyndte derfor at interessere sig for nybyg af typehuse. Typehusene var ofte masseproducerede, hvilket gjorde dem attraktive for mange danskere, da de således blev billigere, og det var hurtigere at opnå byggetilladelser. Stifterne af Lind og Risør, Torben Lind og Steen Risør, var som arkitektuddannede skeptiske over for denne nye byggetrend, da de mente, at husene var i for dårlig stand. Torben Lind og Steen Risør havde også en anke i forhold til den upraktiske indretning, og ligeledes imødekom typehusene ikke bygherrens behov, hvilket ledte til etableringen af Lind og Risør A/S.

Speciale i specialdesignede enfamiliehuse

Med denne nye tilgang blev Lind og Risørs speciale arkitekttegning og konstruktion af enfamiliehuse, der sammenholder de bedste egenskaber fra arkitekternes verden med det bedste fra typehusbyggeriets. Dette vil sige, at Lind og Risør baserer sig på specialdesignede huse i høj kvalitet, men til en stadigt overkommelig pris. Grunden til succesen i Lind og Risør skyldes, at man opnåede en større fleksibilitet, da man i stedet for at bruge eksempelvis fastlagte vinduesplaceringer, rørføringer osv., på ny lod arkitekter og håndværkere gøre det, som de gør bedst! Den anden del af succesen i Lind og Risør skyldes den effektive tilrettelægning, der gør det muligt at holde merprisen for de specieldesignede løsninger på et niveau, hvor det stadig vil være interessant for den almene dansker, at bygge hus gennem Lind og Risør.

Lind og Risør i dag

Den store erfaring i Lind og Risør har gjort dem til en af landets største arkitekt- og byggefirmaer inden for specieldesignet byggeri af enfamiliehuse, og på årsplan konstruerer man i Lind og Risør tæt ved 500 enfamiliehuse, andelsboliger samt klynge- og dobbelthuse. Med disse tal i ryggen har Lind og Risør til dags dato sørget for individuelt byggede boliger til mere end 6000 danske familier.

Hvis Lind og Risør lyder som et byggefirma med din byggefilosofi, kan du besøge Lind og Risørs hjemmeside om drømmehuse her.

Hvis du ønsker at se design fra Lind og Risør som inspiration til dit byggeri, kan Lind og Risørs katalog over enfamiliehuse bestilles direkte og helt GRATIS her.