Mine erfaringer med nupo og min egen kur

nupo_banana_vanillaJeg har så lang tid, jeg kan huske, været overvægtig og har egentlig også prøvet en del forskellige kure, dog endnu ikke en som har givet mig det varige vægttab, som jeg sukker så meget efter.

For en lille måneds tid siden fortalte en af mine veninders veninder mig om hendes egne erfaringer med Nupo. Jeg havde godt hørt om Nupo, men ikke just positive historier, hvorfor jeg aldrig selv har sprunget ud i at prøve det. Men hendes historie overtalte mig til at give det en chance. Hun havde faktisk tabt omkring 20 kilo i det halve år hun havde benyttet sig af Nupo til at tabe sig.

Nu er jeg så i gang med Nupo, og jeg havde lyst til at dele mine erfaringer so far med jer alle sammen. Jeg startede med at drikke deres smoothies og shakes samt energibaren, frem for at spise noget usundt, hvilket er en god idé, fordi jeg generelt ikke spiste særligt sundt førhen og havde brug for et sundere alternativ til de små måltider i mellem de store måltider.

Det generelle problem, jeg har, med at være på kur er, at jeg bliver lækkersulten og har lyst til alt det usunde, hvilket går direkte mod idéen med at være på kur! Derfor var det en positiv overraskelse, at jeg fandt smagen i Nupos produkter overraskende god.

Allerede efter en måned med Nupo, tør jeg næsten godt melde mig optimist ift. varig vægttab. Jeg har eks. ikke spist slik eller drukket sodavand i et par uger, så det handler ikke om kur mere, men om at vænne min krop til sundere kost og Nupo. Og den sti er jeg på vej ned ad i rask trav. Jeg synes i hvert fald ikke, at mit tøj sidder så stramt, som det plejer mere.

Jeg er optimist. Tak til nupos produkter og ikke mindst min nye veninde, Klara. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *