Min hjerne trænger til at komme på ferie

Nu trænger jeg bare til at komme væk herfra. Ikke fordi der er nogle, jeg er uvenner med. Men fordi jeg trænger til varme og masser af afslapning. Jeg trænger il at læse en masse skønlitteratur, som gerne skulle give mig fornyet energi.

På det sidste har arbejdspresset bare været for meget, og det er faktisk virkelig nødvendigt, at jeg får det sat på plads i mit hoved med en ferie.

Min veninde og jeg snakker om en tur til Thailand. Der er så mange, der har været der, og alle siger bare, at det er så fantastisk. Man spiser godt derude, og indbyggerne er utrolig gæstfri og åbne overfor os udlændinge, så jeg vil rigtig gerne derud.

Med sådan en tur er jeg sikker på, at jeg vil komme ovenpå igen energimæssigt, og jeg håber virkelig, at det kan lade sig gøre.thailand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *