Har du været udsat for et tyveri på Østerbro?

Har du også været udsat for et tyveri på Østerbro? Kom du hjem om natten til en tom bolig? Så er det bare at kontakte en låsesmed på Østerbro straks! Læs med her!

Det er noget af det mest ubehagelige jeg nogensinde har oplevet. Det at komme hjem om natten, hvor man bliver modtaget af en tom og fuldstændig gennemrodet lejlighed, er et skrækkeligt syn. Det er ligeledes en ubehagelig følelse man får i kroppen, da det personlige pludseligt er blevet krænket. Jeg ved heller ikke, hvad jeg egentlig tænkte på, da jeg så alle mine ting ligge og flyde på gulvet. For jeg var for det første bange og ville helst ikke støde ind i indbrudstyven. Så jeg tænkte slet ikke over, hvordan jeg skulle løse det her og hvem jeg skulle kontakte. Man er jo fuldstændig i chok og kan derfor ikke komme i tanke om noget som helst.
Jeg ringede dog forholdsvis hurtigt til politiet, som ville komme ud til mig. Derefter blev jeg bedt om at ringe til en låsesmed på Østerbro, da jeg selvfølgelig skulle have en ny lås med det samme. Så jeg begynder at søge på nettet og finder en masse låsesmede på Østerbro. Jeg ringer først til den ene, som holder lukket. Derefter ringer jeg til en anden, så en tredje, en fjerde og så videre. Jeg begyndte at gå i panik, da der ikke var nogen låsesmede på Østerbro, som var åbne. Hvad skulle jeg stille op?
Jeg begyndte derfor at søge videre og videre og gik ind på adskillige låsesmedes hjemmesider. Til sidst faldt jeg over en hvor der endelig stod noget om døgnservice. Det var Københavns Låsesmed og jeg er i dag så lykkelig for at jeg fandt denne låsesmeds nummer. For det er nu blevet til min loyale låsesmed på Østerbro. Jeg ringede nemlig og telefonen blev taget med det samme. De var utrolig servicemindede og fortalte at de ville være der inden for 30 minutter. Jeg blev helt chokeret, da jeg havde troet, at det ville tage flere timer.
Allerede efter 10 minutter var Københavns Låsesmed på min adresse. Jeg var lykkelig for at se deres ansigter, da jeg nu kunne få nye og bedre låse, men også fordi jeg ikke længere var alene.
De ansatte hos Københavns Låsesmed er virkelig høflige og rare mennesker og det skal derfor altid være dem, som jeg ringer efter, når jeg har brug for hjælp. For hold da op for en service og ingen ventetid! Jeg er imponeret!

Så hvis du bor på Østerbro og en dag er lige så uheldig som mig med tyveri, så ring til Københavns Låsesmed, da du vil være i sikre hænder hos dem!