Har du brug for en vagttandlæge?

Er du træt af din egen tandlæge? Er det måske fordi du ikke føler at behandlingen er god, idet du konstant flækker din tand? Eller har du svært ved at finde en tid, idet åbningstiderne ikke er fleksible nok? Du er ikke den eneste.

Der er efterhånden mange der begynder at klage over deres tandlæger, idet de ikke har tid til det årlige tandlægetjek. Så prøver man måske at skifte til en tandlæge, der har lukker en time senere, men så er der ikke nok pladser. Vi danskere begynder at arbejde mere og mere, som derfor indebærer længere arbejdsdage. Det kan derfor være helt umuligt nogen at komme til tandlægen. Andre finder det helt beroligende, hvis de ikke kan komme til tandlægen, da mange lider af tandlægeskræk. Det ses desværre også hyppigere, da de har fået en dårlig oplevelse hos deres egen tandlæge. Det kan derfor medvirke til en angst, som derfor ikke forsvinder før de har fået en ordentlig behandling hos en anden tandlæge. Det kan dog være enormt skadeligt at lade være med at besøge tandlægen, især hvis man er bevidst. Der kan nemlig gå helt op til 3 år for nogen, før de tager sig sammen og går til tandlægen. Det bliver kun dyrere og værre af at vente. Men det er dog mere forståeligt, hvis man så har en tandlæge, som ikke tilbyder sene åbningstider eller at man har en tandlæge, som giver en tandlægeskræk. Sådan skal det ikke være! Hvis du ønsker en ny tandlæge, der både udøver den bedste service og har fleksible åbningstider, er det helt klart Tandlægecenter Højbro Plads, som du skal kontakte.

Det er en tandlæge med fleksible åbningstider, så du vil altid være garanteret at kunne finde en tid, som passer ind i dit skema. Derudover er det en vagttandlæge, så hvis uheldet sker en sen fredag aften, vil du altid kunne indhente hjælp fra Tandlægecenter Højbro Plads. Det er utroligt beroligende at have en vagttandlæge, da man aldrig ved hvornår der forekommer en akut tandpine eller hvis tanden flækker. Det er derfor enormt brugbart med en vagttandlæge!

Denne tandlæge har ikke blot fleksible åbningstider, men tilbyder også behandlinger der er af kvalitet. Du vil derfor aldrig føle smerte eller ubehag hos denne vagttandlæge. Så hvis du lider af tandlægeskræk, vil du hurtigt få overvundet den, idet der intet er at frygte! De er meget rolige og forsigtige! Derudover følger de med i udviklingen og ved derfor altid hvilke midler og redskaber, der skal tages i brug. Denne vagttandlæge har også valgt at gøre deres omgivelser så varme som muligt, så man føler sig tryg. Der er derfor intet at være bange for!

Hvis du er interesseret i denne vagttandlæge, skal du vide at der er åbent mandag til torsdag 8-20, fredag 8-22 og i weekenden 8-18. Det er dog ikke kun i weekenden de holder åbent, men også på helligdage. Så du vil derfor altid være garanteret at kunne finde en tid eller hvis du en dag er uheldig at kunne få den nødvendige hjælp.

Det kan derfor anbefales til alle at benytte sig af denne vagttandlæge, da det er lige hvad man har brug for i en travl hverdag! Så kontakt allerede Tandlægecenter Højbro Plads i dag og vær sikker på, at du kan få hjælp, når uheldet er ude.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *