Få lavet et kontroltjek af din låsesmed i Nordvest

Låsesmed NordvestIfølge politiets statistikker så bliver der lavet 4 indbrud i timen hele landet, men et sted hvor det er rigtig slemt, det er i Nordvest i København. Det er derfor vigtigt at få nogle gode råd til hvad en låsesmed kan gøre for dig i Nordvest.  De fleste indbrud bliver begået i dagtimerne så det er derfor vigtigt at vide hvordan du bedst sikrer dit hjem.
Her kommer der nogle gode råd til hvad du selv kan gøre for at gøre livet surt for en tyv.

Noget af det vigtigste punkt en låsesmed i Nordvest kan hjælpe dig med det er at få skiftet din lås, når de er mere end 7 år gamle. Låsene bliver nemlig uddaterede og så kender tyven nye metoder til at få lige præcis din lås op. Derfor er det en god idé at få en låsesmed i Nordvest til at få udskiftet dine låse. Der kommer nemlig hele tiden nye og opdaterede låse til dit hjem, så derfor bør du være foran tyven, hele tiden.

Et andet punkt som en låsesmed i Nordvest kunne hjælpe med er at fortælle dig at din låsecylinder skal være bore, dirke og kopieringsbeskyttet. Dette er vigtigt for ellers så kan tyven jo bare skrue hele låsen ud, og det er jo aldrig rart. Derved har de adgang til dit hjem på nul komma fem, hvilket ikke er meningen.
Få derfor din låsesmed i Nordvest til at vælge den rette låsecylinder for dig.

Et tredje punkt man skal fokusere på er at låsens rigel den går minimum 20 mm. Ind i karmen, da det ellers er for nemt at brække den op. Hvis det er for nemt at brække op, jamen så ryger døren alt for nemt af og tyven kan blot vade ind i dit hjem for derefter at gå ud igen med alle dine ejendele. Få derfor din låsesmed i Nordvest til at ordne dette for dig så du slipper for selv at invitere tyven på kaffe.
Ingen ønsker de her ubudne gæster, så det ville jo være meget dumt, hvis man selv inviterede dem indenfor ved at gøre det så nemt for tyven som overhovedet muligt. Det er jo direkte dumt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *