Få inspiration til en forandring i hjemmet!

Kender I det, når der bare skal laves noget om i huset? Det kan virkelig være svært at finde ud af, hvad det egentlig skal være, men noget skal der i hvert fald gøres! Sådan har jeg haft det længe!

Jeg har nemlig længe gået rundt i huset og synes at alt så lidt kedeligt ud. Men jeg vidste bare ikke, hvad jeg skulle stille op med et problem som dette. Jeg spurgte min mand, som selvfølgelig ikke kunne se, at der var behov for en forandring. Men jeg tog dog kampen op, da jeg ville finde ud af hvad der manglede.

Vores hjem består meget af de basale farver såsom beige, hvid, grå og sort. Det er en utrolig flot farvekombination i mine øjne, men det kan også hurtigt blive lidt kedeligt! Så jeg tænkte at der blot manglede nogle farver. Så jeg tog ud og købte vaser, skåle og andre småting, som kunne pifte de forskellige rum lidt op. Det fandt jeg meget inspirerende, men ikke særlig længe. For allerede efter to uger synes jeg ikke, at det var det, der gjorde den store forandring.

Dernæst prøvede jeg at sy nogle forskellige pudebetræk, som havde nogle farvestrålende print på. Det fandt min mand ikke yndigt og det måtte jeg så pille af igen. Så stod jeg i den samme situation og tænkte at der altså stadig skulle ske noget – stakkels mand, da jeg er stædig. Jeg fandt derfor på, at vi skulle bytte om på nogle ting, så der måske ville ske noget drastisk i mine øjne. Men allerede efter en uge besluttede vi os for at stille det hele tilbage, da det ikke var praktisk.

Idet jeg lige havde opgivet håbet, faldt jeg over en hjemmeside med en masse lamper. Det var en udbyder ved navn Lampegiganten. Jeg havde slet ikke tænkt over at lamper kunne være en mulighed, indtil jeg faldt over de flotteste! Det var nemlig downlights! Mange kender ikke til denne slags form for lamper, men de er yderst moderne. Jeg viste det straks til min mand, som heldigvis også syntes at det var en god idé. Jeg bestilte dem derfor over Lampegigantens hjemmeside og allerede to dage efter, var de blevet leveret. Simpelt og uden problemer!

Vi fik først monteret dem over hvert trappetrin til 1. etage, som med det samme skabte den forandring, som jeg havde ønsket. Det var dog ikke nok, da jeg så også ville have downlights andre steder i huset. Så vi har nu monteret dem i gulvet på badeværelset og i loftet i køkkenet. Mange tror det er besværligt og tidskrævende, som ikke er sandt. Derudover får I et hjem, som ser meget moderne ud. Det kan derfor anbefales til alle der ønsker en forandring at købe downlights over Lampegigantens hjemmeside!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *