Få hjælp til videndeling med Supplement

Kender du det, når du skal forklare og den anden part langsomt ser tvivlsom ud? Det er et problem for mange at forklare, da de ikke har de værktøjer til at gøre det på ordentligvis. Det kan være et stort problem på arbejdsmarkedet, hvis man skal sætte andre ind i arbejdsmetoder. Vi kender alle til følelsen af at føle sig misforstået. Det kan nemlig være enormt frustrerende når folk ikke forstår en, hvis man ihærdigt prøver at forklare eller argumentere for noget.

Det er meget vigtigt at kunne kommunikere, da det er noget vi gør hver eneste dag. Det er vigtigt for hvert individ at blive forstået på den rigtige måde, så man ikke bliver misforstået. Det kan også hurtigt give fatale problemer, hvis folk misforstår en, da de derfor kan få et forkert indtryk. Det kan derfor være enormt frustrerende for en ny ansat at blive oplært, hvis tingene ikke bliver forklaret ordentligt. Og her kan den nye medarbejder skabe sig et billede af, at du ikke giver dig nok tid til dette. Og ja, det kan være svært at formidle sig, hvis man i forvejen synes det er et problem at benytte sig af sine kommunikative værktøjer. Det kan du dog få hjælp til. Med Supplements kursus inden for videndeling, vil du kunne forklare uden problemer og uden at der opstår misforståelser.

Alle vil gerne helst være en god medarbejder, som kan være så hjælpsom som muligt. Man vil gerne være den der altid har overskud til at hjælpe, når der er behov for det. Og det kan bremses meget, hvis man ikke føler at man kan forklare det ordentligt. Så hvis du er en af dem, kan et kursus i videndeling virkelig anbefales. Du vil på rekordtid blive enormt dygtig inden for kommunikation. Det er et kursus der garanterer dig forbedringer i livet!

Det er ikke nok med blot en solid faglig viden, når man skal lære fra sig. Videndeling er en enorm integreret del af arbejdslivet, men det er de færreste der har det nødvendige værktøj til at formidle deres viden. Idet der er mange, der ikke har en effektiv videndeling, gør det af den grund ikke pinligt at tage et kursus. Man skal ikke være flov over at man ikke har disse egenskaber, men blot få dem forbedret. Hvis du får dem forbedret vil det ikke kun gavne dig, men også dine kollegaer. Alle parter vil blive tilfredse med det.

Hos Supplement vil kurset i videndeling indebære at du får en forståelse inden for læring, motivation og kommunikation. Inden for dette vil du komme igennem kortlægning af læringsbehovet, effektiv kommunikation, forståelsesværktøjer, motivation, kompetencemodeller og meget mere. Det vil derfor styrke din selvtillid og fremover vil du kunne forklare alt ordentligt. Formålet ved dette kursus i videndeling er at optimere organisations måde at dele essentiel viden på, så der ikke bliver skabt misforståelser eller eksempelvis projektet bliver til et længerevarende problem.

Målgruppen for dette kursus, er alle på arbejdspladsen. Det vil derfor betyde at det både gælder medarbejdere og ledere, der skal have en forbedring inden for videndeling. Selve kurset gennemføres som eksternat over 1 dag med et max antal deltagere på 16 mennesker.

Så hvis du føler dig svag i videndeling, så tag forbi Supplement og tag et kursus. Du vil med garanti blive tilfreds! Supplement har stor erfaring inden for kurser til arbejdsmarkedet og ved derfor hvilke værktøjer, der skal til!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *