Emil Raun fra Varda Jobservice griber dagen

Hvis du mødte Emil Raun fra Varda Jobservice, ville du hurtigt kunne konkludere, at han er en mand, der lever efter frasen ”Grib dagen”. Udover at Emil Raun fra Varda Jobservice tager chancer og generelt er en spontan mand med et højt humør, så er han heller ikke bange for at prøve ting af. For eksempel arbejde Emil Raun som dyrepasser i Givskud Løvepark syd for Herning, før han blev ansat hos Varda Jobservice

Det er måske ikke fordi at Emil Raun fra Varda Jobservice umiddelbart ligner en adventure type, når man ser ham i hans professionelle påklædning, pæne briller og med velredt hår, men i vireligheden er han ikke bleg for at prøve ting af – for eksempel at dressere og ride på et næsehorn.

Ikke helt almindelig

Man tror måske ikke, at en person som Emil Raun, der har læst Forvaltning, Politik & Administration og som nu arbejder i en virksomhed som Varda Jobservice, har brugt dagen i gummistøvler og dyrepasserhat i Givskud Løvepark. Men sådan er det generelt med Emil Raun fra Varda Jobservice – han overrasker, gør han.

Læs også interviewet om vækst i virksomheder med Emil Raun og Jens Bertelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *