Disse tandlæger i København gjorde en forskel!

Er du ligesom mig, der bare ikke har lyst til at gå til tandlægen? Synes du også, at det er mange penge for at blive pint? Så skal du klart høre mere om disse tandlæger i København!

Det er for mange meget ubehageligt at gå til tandlægen. Jeg har i mange år lidt af tandlægeskræk, da jeg simpelthen synes at det er så smertefuldt at gå til tandlægen. Jeg bryder mig ikke om at få en masse instrumenter i munden – selvom det er bedst for mine tænder. Det er bare ikke en rar fornemmelse!
Jeg begyndte allerede at lide af tandlægeskræk, da jeg var barn. Hver gang tandlægerne kom ind i klasselokalet, begyndte jeg at svede. Jeg var nemlig bange for, at de råbte mit navn op. Det var dog ofte mig, der skulle til tandlægen, da jeg havde mange huller hele tiden. Dengang spiste jeg en del sukker, som gjorde at jeg skulle til tandlægen hyppigere end andre. Det var dog nogle af de mest skræmmende dage i min barndom, da jeg virkelig ikke kunne lide det.

Jeg syntes heller ikke, at de var forsigtige. Det gjorde nemlig mere ondt dengang end det gør i dag. Det kan selvfølgelig være fordi, at jeg var barn. Det troede jeg i hvert fald. Men da jeg så endelig tog mig sammen til at gå til tandlægen som voksen, blev jeg ikke positiv overrasket. Jeg havde nemlig en tandlæge, som heller ikke var forsigtig. Jeg gjorde derfor alt for at undgå det årlige tandlægetjek, da jeg ikke ville pines.
Efterhånden som årene gik uden at være til tandlægen, begyndte smerterne at komme. Jeg blev meget forskrækket, da det selvfølgelig gjorde ondt, men også fordi jeg nu vidste, at jeg skulle kontakte min tandlæge. Jeg var dog ikke tilfreds med den og ville af den grund finde nye tandlæger i København.

Her blev jeg dog positivt overrasket. Jeg fandt nemlig en tandlæge ved navn Tand-Doktor, som er den bedste tandlæge, jeg nogensinde har været hos. De er nemlig specialister i tandlægeskræk og de er derfor nænsomme. Det er lige det, som jeg har brug for. Det gør derfor aldrig ondt, når jeg er hos disse tandlæger i København og det kan derfor anbefales at kontakte Tand-Doktor, hvis du har det ligesom mig!